anouk5

Ik (Anoek de Voogd) heb mijn hele leven al een grote interesse voor sport en bewegen. Ik heb gehandbald van mijn 7e tot 23e jaar. Na afronding van mijn VWO heb ik bewegingswetenschappen gestudeerd met als specialisatierichting ‘Sport’. Tijdens deze opleiding ben ik geïnteresseerd geraakt in sportpsychologie en heb ik me verder verdiept in verschillende sportpsychologische onderwerpen. In het laatste jaar van deze opleiding heb ik succesvol deelgenomen aan het Europese programma ‘European Masters of Sport and Exercise Psychology’. Ik heb toen vijf maanden in Lissabon gestudeerd.

Nadat ik mijn opleiding bewegingswetenschappen voltooid had, ben ik in september 2007 begonnen met de postacademische opleiding tot praktijksportpsycholoog.

Tijdens mijn opleiding bewegingswetenschappen ben ik ook geïnteresseerd geraakt in trainingsfysiologie en inspanningsfysiologie. Ik heb ruim 8 jaar in een sportschool gewerkt. December 2007 ben ik begonnen met werken als fitnessinstructeur bij voormalig All Sports te Amstelveen (nu Health City) en daar heb ik sinds 2008 ook personal training gegeven. Hierin blijf ik mezelf ontwikkelen door me op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de wereld van de fitness/krachttraining.

In 2012 heb ik de cursus gewichtsconsulent (en in bezit van specialisatie sportvoeding) afgerond. Ik ben lid van de beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland en dat betekent dat ik (deels) word vergoed door zorgverzekeraars (Neem hierover voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar). Verder heb ik de opleiding tot natuurvoedingsadviseur bij CIVAS met succes afgerond.

Mijn missie:

Mijn missie is om je te laten zien en ervaren dat je makkelijk een gezonde leefstijl kan aannemen. Een gezonde leefstijl wordt bepaald door vier factoren: voeding, sport, mindset en ontspanning. Doordat ik gewichtsconsulent, personal trainer en sportpsycholoog ben, kan ik je met alle factoren helpen. Ik geef dus voedingsadviezen, personal trainingen en groepstrainingen en ik help je om je mindset te veranderen. We gaan samen realistische en haalbare doelen stellen en ik laat je nadenken over je eigen gedrag.

Overige


RSQ-therapie