Jamie Heuven

Mijn naam is Jamie van Heuven. Woonachtig in Purmerend en geboren in de koude winternacht van 6 januari 1991. Maar ik ben bepaald geen koude kikker.
Laat mij eerst iets over mezelf vertellen. Ik danste al voordat ik kon lopen. Dat klinkt lastig, maar echt waar! Ik heb zolang gedanst dat ik ook aardig vaak zelf iets geblesseerd heb. Hierdoor kan ik mij perfect verplaatsen in mijn patiënten en in de pijn en ongemakken die zij ervaren.

Na mijn dansopleiding voelde ik dat ik hier iets mee moest doen en ben toen aan de opleiding fysiotherapie begonnen. Tijdens mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut voor verschillende sportverenigingen. Door weer en wind, kou, regen en ook bloedhitte sta ik altijd klaar langs de lijn. Dus ook voor mijn patiënten. Weer of geen weer, mijn patiënten kunnen altijd op mij rekenen.

En natuurlijk wil ik meer dan alleen de standaard doen voor mijn patiënten. Ik wil meer kunnen bieden en daarom heb ik ook specialisaties gedaan in Dry Needling, revalidatie training, Deep oscilation en Medical tape. Zegt het je nu nog niks? Maakt niet uit, ik leg het u graag uit. Wanneer patiënten bij mij vertrekken gaan ze weg met een complete ervaring.

Ik behandel iedereen met de warme hand en een warm hart. Ik kan mij inleven in de pijn en ongemakken van mijn patiënt. Niet geheel onbelangrijk: u kunt op mij rekenen.

Mijn naam is Jamie en ik hoop u snel te kunnen helpen!

Overige


RSQ-therapie