jolanda

Fysiotherapeute en manueel therapeute i.o.

Jolanda is geboren op 1 februari 1984 in Leiderdorp. In 2006 heeft zij haar fysiotherapie opleiding in 4 jaar afgerond aan de Hogeschool Leiden. Jolanda bedrijft zelf al jaren topsport met de hockey. Ze heeft in alle nationale jeugdteams gespeeld en mogen proeven aan het grote Oranje, met als gevolg een paar interlands achter haar naam. Ook is ze in 2007 wereldkampioen zaalhockey geworden.
Op dit moment speelt zij in Pinoke dames 1 (Hoofdklasse) en is ze sinds een paar jaar fysiotherapeute van het Nederlands elftal hockey onder de 16 jaar.

Als fysiotherapeute wilt Jolanda zichzelf altijd verder ontwikkelen door verschillende cursussen te volgen, zoals Mulligan Concept, Medical Taping, RSQ training en op dit moment de 4.5-jarige opleiding Manuele Therapie volgens Maitland.
Na 5 jaar gewerkt te hebben bij een Sport Medisch Centrum, heeft Jolanda per 1 januari 2012 de overstap gemaakt naar Jumph.
Jolanda pakt het graag breed en divers aan en zal dan ook waar nodig gebruik maken van verschillende disciplines en behandelmogelijkheden die binnen handbereik liggen.
Zij vindt elke klacht en aandoening een uitdaging om te verhelpen en/ of te optimaliseren!

Overige


RSQ-therapie